• van 10 t/m 16 mei zijn wij gesloten

Scheuren in uw velgen kunnen wij snel en vakkundig lassen. Van diepe beschadigingen in de spaken tot en met lichte oneffenheden. De beschadiging wordt eerst (op)gelast en vervolgens afgewerkt door de gerepareerde velg (gedeeltelijk) te spuiten. Na het lassen van een scheur moet de velg ook altijd worden gericht, omdat er tijdens het lassen spanning in het materiaal kan ontstaan.

TIG-lassen

De meeste velgen lassen wij met een TIG-las, wat een zeer hoge laskwaliteit garandeert. Bij deze techniek wordt gewerkt met een constante stroom. TIG-lassen wordt met name toegepast voor het lassen van hooggelegeerd staal (RVS, roestvast staal) of aluminium. Perfect voor het lassen van velgen dus. Wij weten dat als niet het juiste toevoegmateriaal wordt gebruikt, de kans bestaat dat de velg weer scheurt. Bij ons is uw velg in goede handen. Dankzij onze ruime las-ervaring zorgen wij ervoor dat uw velg weer naar behoren is hersteld.

velgen lassen
Materiaalmoeheid

Als er sprake is van materiaalmoeheid, dan is de velg vaak nog helemaal rond, maar wel gescheurd. In dat geval adviseren wij om de velg te vervangen. Lassen heeft dan helaas weinig zin, aangezien de velg toch vaak weer scheurt.

Kosten velgen lassen

De kosten voor het lassen van velgen variëren per situatie. De prijzen beginnen bij €35,-. Neem voor een persoonlijke prijsopgave gerust contact met ons op.

Ontvang advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan snel via dit formulier uw gegevens in. U ontvangt dan zonder verdere verplichting een passend advies van onze experts.