• van 10 t/m 16 mei zijn wij gesloten

Helaas komt het door de weersinvloeden vaak voor dat de velgen en de gepolijste randen oxideren. In vakjargon zeggen wij dan dat het weer in de velgen is gaan zitten. En dat is altijd jammer, want mooi glimmende velgen zijn vaak de blikvangers van uw auto. Met vakkundig gepolijste velgen laat uw auto weer alle hoofden draaien.

Velgen polijsten en nabewerken met een tefloncoating

Nadat de velgen of de randen door ons zijn zijn gepolijst wordt hier een speciale coating op aangebracht. Deze beschermcoating van teflon is speciaal ontwikkeld voor velgen en blijft ongeveer een jaar zitten. De coating is onzichtbaar en vuil en remstof blijven er niet aan hechten. Ook water loopt er zo vanaf.

velgen polijsten
Velgen polijsten en nabewerken met blanke lak

Tevens kunnen wij de velgranden of de hele velg na het polijsten met blanke lak inspuiten. Indien het aluminium velgen betreft, bestaat er helaas wel een kans dat blanke lak niet optimaal zal hechten. Dit zal bij kleine beschadigingen, zoals steenslag op de randen, oxidatie of vlekken kunnen vormen.

Mocht u ervoor kiezen om niets op de gepolijste randen aan te brengen, dan adviseren wij u om velgraden goed schoon te houden door ze regelmatig te poetsen. Gebruik voor het schoonmaken geen agressieve velgenreiniger, maar een goede autoshampoo van bijvoorbeeld Sonax.

Ook is het mogelijk dat wij de velgranden met onze CNC-machine draaien. Hierdoor ontstaat een draaipatroon waarbij de velgrand ook gaat blinken.

Kosten velgen polijsten en teflon behandeling

De kosten voor het polijsten van uw velgen verschillen per situatie. Neem voor een prijsindicatie vrijblijvend contact met ons op. De kosten voor de teflon behandeling beginnen bij € 15,- per velg.

Ontvang advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan snel via dit formulier uw gegevens in. U ontvangt dan zonder verdere verplichting een passend advies van onze experts.