• van 12 t/m 18 februari zijn wij gesloten
Uw velgen repareren

Velgen repareren is vakmanschap. Hebt u een stoeprandje geraakt? Bent u ergens overheen gereden en is uw velg nu krom? Is de laklaag van uw velg beschadigd door steenslag en veroorzaakt oxidatie lelijke vlekken? Bijna alle velgschade is door ons te repareren en het is in de meeste gevallen sowieso goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe velg. Blijf dus niet rijden met velgschade, wij kijken samen met u graag naar passende herstelopties.

Velgen

Richten

Kromme, beschadigde, ingedeukte of verbogen velgen zorgen voor veel schade aan de auto. De schokbrekers, topmounts en wiellagers zullen harder slijten en sneller kapotgaan. Laat uw velgen dus tijdig repareren!

Velgen

Lassen

Zit er een scheurtje in uw velg? Dit kunnen wij snel en vakkundig repareren door uw velg te lassen met een TIG-las van hoge kwaliteit. Of er sprake van een diepe beschadiging of een licht scheurtje is, wij krijgen uw velg weer op de rit

Velgen

Stralen

Zijn uw velgen niet meer mooi door bijvoorbeeld oxidatie, krassen, of stoeprandschade? Door uw verweerde velgen te stralen en te poedercoaten maken wij uw velgen weer helemaal als nieuw en zorgen wij voor extra bescherming!

Velgen

Spuiten

Zijn uw velgen dof of beschadigd? Dan biedt het spuiten van uw velgen wellicht uitkomst. Na onze reparatie stralen uw velgen weer als een zonnetje. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige laksoorten voor een strak eindresultaat.

Velgen

Polijsten

De velgen bepalen het aanzicht van uw auto en doffe velgen doen uw auto natuurlijk geen recht. Door uw velgen te polijsten en met een beschermlaag na te bewerken, zorgen wij ervoor dat uw paradepaardje er weer mooi en glimmend bijstaat.

Velgen

Beschermen

Uw velgen zijn continu in beweging en krijgen tijdens hun levensduur letterlijk veel voor de wielen. Denk bijvoorbeeld aan vuil, pekel, hitte, water en remstof. Voorkom vroegtijdige reparatie en bescherm uw velgen met een stevige tefloncoating.

Velgen

Restaureren

Rijdt u een speciale auto, een klassieker of een oldtimer? Wij begrijpen hoe belangrijk de originele velgen voor u en uw auto zijn. Dankzij onze passie, kennis en ervaring kunnen wij bijna elke velg restaureren.

Velgen

Schuren

Voordat velgen gerepareerd of hersteld kunnen worden, moeten deze eerst nauwkeurig worden geschuurd. Dit doen wij met uiterste zorg en precisie, zodat uw velgen daarbij geen verdere beschadigingen oplopen.

Velgen

Ontlakken

Voordat wij de velgen gaan spuiten of poedercoaten is het belangrijk dat de velgen helemaal van de oude lak ontdaan zijn. Dit doen wij met de grootste zorg en volgens de laatste technologieën.

Velgen

Poedercoaten

Zijn uw velgen niet meer mooi door bijvoorbeeld, oxidatie, krassen of stoeprandschade? Met de juiste reparatie en beschermende poedercoating zien uw velgen er weer helemaal als nieuw uit!

Velgen

Afdraaien

Zijn uw velgen beschadigd en hebben ze een afgedraaide voorkant? Wij kunnen diverse schade voor u herstellen door middel van CNC (computer numeric control), ook wel Diamond Cutting genoemd.

Velgen

Stoeprandschade

Is uw velg tijdens het inparkeren in contact met de stoeprand gekomen? Helaas is dit een veelvoorkomend fenomeen. Gelukkig is er ook een oplossing! Blijf er niet mee doorrijden en laat uw stoeprandschade door ons repareren.