• van 10 t/m 16 mei zijn wij gesloten

Krassen aan de buitenkant van de velg, ook wel stoeprandschade genoemd, ontstaan doordat u tijdens het inparkeren de stoep raakt. U heeft het vast wel een keer meegemaakt. U stuurt richting het stoepje en hoort uw velg er tegenaan schuren. Met als gevolg lelijke krassen op uw velgen of blussen uit de coating. Dit kan helaas de beste gebeuren.

Blijf niet rijden met stoeprandschade

Hoewel deze, ogeschijnlijk kleine beschadiging weinig kwaad kan, raden wij het toch af om ermee door te blijven rijden. De plek kan na verloop van tijd gaan roesten en dat is voor uw velg natuurlijk geen compliment. Niet alleen is dit zonde van uw mooie velg, ook kunnen beschadigde aluminium velgen sneller scheuren, wat uiteraard wél een onwenselijke situatie oplevert.

stoeprandschade
Wat gaat het kosten?

Afhankelijk van de situatie bepalen wij wat de juiste reparatiemethode gaat zijn. Ondiepe krassen en plaatselijke beschadigingen zijn vrij eenvoudig te verhelpen. Is de schade van omvangrijke aard, dan dient de hele velg worden hersteld. Wij denken graag met u mee en voorzien u van eerlijk advies en de beste oplossing.

Ontvang advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan snel via dit formulier uw gegevens in. U ontvangt dan zonder verdere verplichting een passend advies van onze experts.