• van 10 t/m 16 mei zijn wij gesloten

Het restaureren van velgen is een vak apart. Rijdt u een speciale auto, een klassieker of een oldtimer? Wat leuk! Ook ons hart gaat daar sneller van kloppen. Daarom begrijpen wij hoe ontzettend belangrijk originele velgen voor u en uw auto zijn. Dankzij onze passie, kennis en ervaring kunnen wij bijna elke velg restaureren. En we vinden het nog leuk ook!

Voorbeelden van gerestaureerde velgen

Hieronder vindt u een aantal voorbeeld foto’s van diverse restauratieobjecten van onze hand. Wij voeren regelmatig restauratie uit voor eigenaren van klassieke auto’s en diverse restauratiebedrijven uit Nederland, Belgie en Duitsland.

velgen restaureren
Kosten velgen restaureren

Wij vinden het erg belangrijk dat uw velgen kennis en aandacht krijgen die ze verdienen. Wilt u de velgen van uw auto laten restaureren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur met duidelijke foto’s van de te restaureren velgen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Ontvang advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan snel via dit formulier uw gegevens in. U ontvangt dan zonder verdere verplichting een passend advies van onze experts.