• van 10 t/m 16 mei zijn wij gesloten

Uw velgen zijn continu in beweging. Daarbij komen ze steeds in contact met weer- en wegelementen, waaraan ze schade kunnen overhouden. Dat is natuurlijk niet wenselijk. Door het aanbrengen van een tefloncoating is het mogelijk om uw velgen extra te beschermen. Deze tefloncoating is speciaal ontwikkeld voor velgen en kan op alle soorten lak worden aangebracht.

Bescherm uw velgen met een tefloncoating

Wilt u uw velgen beschermen tegen wegvervuiling en weerselementen? Bij ons zijn uw velgen in de juiste handen. Over elk soort lak kunnen wij een beschermende tefloncoating aanbrengen. Vaak kiezen veel van onze klanten ervoor om de velgen na het polijsten van de tefloncoating te voorzien. Deze coating wordt dan niet op de lak, maar direct op de velg aangebracht. Ideaal voor tijdens bijvoorbeeld de velgonvriendelijke, winterse omstandigheden.

stoeprandschade
Onzichtbare en krachtige bescherming

De tefloncoating is nagenoeg onzichtbaar. Het beschermt uw velgen en u kunt ze nu makkelijk schoonhouden, want de coating is water- en vuilafstotend. Vooral remstof krijgt geen kans meer om zich aan uw velgen te hechten. Met een sopje of een hogedrukspuit spoelt u het zo van uw velgen af. De coating blijft na het afspuiten goed zitten zodat uw velgen langdurig beschermd zijn.

Kosten teflon behandeling

De kosten voor de teflon behandeling beginnen bij € 15,- per velg.

Ontvang advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan snel via dit formulier uw gegevens in. U ontvangt dan zonder verdere verplichting een passend advies van onze experts.