• van 12 t/m 18 februari zijn wij gesloten

Voordat wij een velg gaan repareren, zullen wij de velg eerst schuren. Hierbij wordt de oude lak- of verflaag definitief verwijderd. Dit klinkt als vanzelfsprekend, toch is dit een uiterst nauwkeurig proces waar wij veel zorg en aandacht aan besteden. Een goede basis zorgt voor een langdurig en kwalitatief hoogwaardig resultaat, zo weten wij uit ervaring. Met minder nemen wij geen genoegen.

Waarom de velgen schuren?

Een goed begin is het halve werk. Een goed geschuurde velg zorgt voor het beste eindresultaat.

Het proces van velgen schuren bestaat uit meerdere stappen en afhankelijk van de schade aan de velg worden deze stappen meermaals herhaald. De meeste velgen moeten meerdere keren worden geschuurd voordat ze opnieuw behandeld kunnen worden.

velgen schuren
Kosten velgen schuren

Wij vinden het erg belangrijk dat uw velgen kennis en aandacht krijgen die ze verdienen. Wilt u de velgen van uw auto laten schuren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur met duidelijke foto’s van de te restaureren velgen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Ontvang advies op maat

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan snel via dit formulier uw gegevens in. U ontvangt dan zonder verdere verplichting een passend advies van onze experts.